2 / 8

Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a transmis printr-un clip video postat pe Facebook, un mesaj tuturor romanilor, cu ocazia Zilei Nationale, in care vorbeste despre ceea ce a reprezentat 1918, valorile pe care trebuie sa le respecte Romania, dar si despre obiectivele Guvernului pe care il conduce.


"Dragi romani, in decembrie 1918, provinciile istorice s-au strans laolata dupa ani lungi in care au avut toate un singur tel, sa fie impreuna. Acum, dupa 97 de ani, a fi impreuna ramane un tel pentru romanii din inteaga lume, pentru cei de acasa, pentru cei din imediata apropiere a tarii, sau pentru toti cei risipiti in lumea larga de la Roma la Londra, de la Madrid la Chisinau, sau din America in Australia", a spus Dacian Ciolos.


Premierul a vorbit si despre Guvernul pe care il conduce si directia pe care vrea s-o stabileasca pentru Romania, atat timp cat va ocupa functia de sef al Executivului.


"1 Decembrie e ziua in care ne simtim cu totii ca suntem romani si ca a fi impreuna, indiferent unde suntem, poate fi acel sentiment care sa ne faca sa vrem mai mult de la locul pe care il numim acasa si aici acasa vrem o tara cu care sa ne mandrim nu doar pentru istoria ei, ci si pentru prezentul ei. O tara unde decenta si speranta sunt impreuna, respectul ficaruia si meritele ii sunt recunoscute, unde guvernarea se dedica tarii, iar rezultatele se vad, unde munca cinstita este rasplatita pe merit, dreptatea triumfa si transparenta este regula, nu exceptia. Aceasta este tara in care eu vreau sa fiu prim-ministru si atata timp cat voi ocupa aceasta pozitie, ma voi straduii sa stabilesc, odata pentru totdeauna, acesta directie in care sa ne indreptam. O Romanie in care sa avem incredere, o Romanie de care sa ne putem bucura cu totii. La multi ani Romania, la multi ani romani oriunde va aflati", si-a incheiat mesajul Ciolos.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri