1 / 21

Serban Nicolae jigneste ambasadori si parlamentari

Senatorul PSD Serban Nicolae l-a numit pe Hans Klemm, ambasadorul SUA, un “functionar complet nociv”.


Referindu-se la mesajul Departamentului de Stat al SUA, Serban Nicolae, deputat PSD, a spus: „E profund ofensator si incalca orice uzanta. Acele cuvinte sunt cuvintele acestui functionar complet nociv cum este Klemm. Textele pe care le vedeti in comunicat sunt spuse de Klemm si atunci avem explicatia despre cine si cum a transmis anuntul”, a declarat Serban Nicolae, la Antena 3.


Iesirea sa nu a fost o exceptie, pentru ca la scurt timo, deputatul a jignit o colega din parlament. Serban Nicolae a injurat-o pe o deputata USR – “penala este mama care v-a facut!”, a spus acesta, catre deputata Cosette Chichirau.


Dialogul intre Chichirau si Nicolae a fost unul ca de la deputat la sofer.


Deputata USR i-a transmis deputatului PSD ca se afla acolo pentru a proteja justitia si nu i se pare normal ce se intampla, fiind un lucru grav.


Deputatul PSD raspunde: “Nu va e rusine sa fiti asistata sociala! Nu ranjiti fasolea la mine, mai bine spalati-va pe dinti, aveti mancare de deputat! Nu mai bine gasiti un coleg alfabetizat, care a terminat clasa a II-a, sa faca o plangere penala? Nu mai radeti, e o imagine dezolanta”.


La randul ei, deputata USR i-a spus ca este un “sofer la grupul infractional organizat PSD”. Serban Nicolae, in replica, spune ca acelea sunt doar poze si ca nu a fost sofer. “Si eu am poze cu tine facand sex anal!”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri