Senatorul PSD Serban Nicolae considera mesajul Departamentului de Stat al SUA drept unul „profund ofensator” si lanseaza un atac incredibil si ofensator in termeni diplomatici: el l-a numit pe Hans Klemm, ambasadorul SUA, un “functionar complet nociv”.

Referindu-se la mesajul Departamentului de Stat al SUA, Serban Nicolae, deputat PSD, a spus: „E profund ofensator si incalca orice uzanta. Acele cuvinte sunt cuvintele acestui functionar complet nociv cum este Klemm. Textele pe care le vedeti in comunicat sunt spuse de Klemm si atunci avem explicatia despre cine si cum a transmis anuntul”, a declarat Serban Nicolae, la Antena 3.

Potrivit senatorului PSD, ar trebui sa reactioneze la mesajul SUA atat premierul Mihai Tudose, cat si presedintele Klaus Iohannis si ambasadorul Romaniei in SUA.

„O asemenea abordare este mult in afara uzantelor date de relatia internationala. Nu facem legi pentru partenerii strategici, ci pentru Romania si aici nu avem ce sa comentam”, a mai declarat Nicolae.

Serban Nicolae este membru in Comisia juridica si in Comisia de aparare ale Senatului, dar si presedintele Comisiei comune de ancheta privind desfiintarea Directiei Generale de Protectie si Anticoruptie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri