Senatorul PSD Serban Nicolae a avut marti o iesire necontrolata catre un senator din Opozitie, caruia i-a urat "de bine".

Nemultumit ca senatorul din opozitie cerea detalii suplimentare de la seful Jandarmeriei pe tema dezinformarii legate de starea de sanatate a jandarmeritei atacate de protestatari, Serban Nicolae i-a spus colegului ”va doresc sa aveti o persoana de sex feminin in familie care sa fie lovita precum jandarmerita, sa vedem daca mai sunteti asa inggrijorat de dezinformari”.

Declaratia a venit la audierile din Comisia de Aparare a Senatului, audieri la care au fost prezenti seful Jandarmeriei, Ionut Sindile, si seful Jandarmeriei Bucuresti – cel care a coordonat dispozitivul de jandarmi din Piata Victoriei in ziua de 10 august – Laurentiu Cazan. Anterior a fost audiata Speranta Cliseru, prefectul capitalei. De asemenea, la audieri a participat si ministra de interne, Carmen Dan.

Serban Nicolae este recunoscut pentru iesirile necontrolate la adresa adversarilor politici. El a devenit celebru ca ”soferul lui Catalin Voicu”, gratie unei fotografii care il arata la volanul masinii cu care fostul senator PSD se ducea la arestul preventiv.

Audierile de astazi din Comisia de aparare a Senatului s-au incheiat cu o concluzie ad-hoc: este necesara actualizarea Legii 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice.

Citeste si:
De ce a fost audiata Carmen Dan timp de 6 ore la DIICOT
Carmen Dan a fost audiata 6...

Sursa foto: Agerpres FOTO / Mihai Poziumschi

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PSD anuleaza audierile in ancheta violentelor din 10 august