3 / 7

450 de carti in biblioteca UniCredit Tiriac

Biblioteca UniCredit Tiriac Bank a fost inaugurata la Bucuresti, in februarie 2011 si a fost amenajata ca spatiu educational si recreativ in trei dintre sediile centrale, care gazduiesc un numar de aproximativ 450 de carti.

“Este o initiativa concretizata ca urmare a dorintei colegilor nostri de a avea la dispozitie un instrument de invatare si autodezvoltare usor accesibil. Ulterior, feedback-ul pozitiv si implicarea angajatilor au incurajat deschiderea mai multor filiale ale bibliotecii”, explica Alina Robescu, head of HR expertise centers in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

Fondul de carte este administrat de departamentul de resurse umane al bancii, dar echipa de top management si angajatii din mai multe departamente au contribuit prin donatii la formarea colectiei actuale, adauga Alina Robescu.

Colectia de carti cuprinde titluri din domenii diferite: economie si business, comunicare, coaching, dezvoltare personala, leadership si management, dar si carti audio, ziare sau publicatii periodice. Cele mai consultate sunt insa cartile pe teme de management si leadership, dezvoltare personala si coaching.

“Lista de carti este actualizata periodic, materialele noi fiind recomandandate colegilor care doresc sa investeasca din timpul personal pentru a acumula informatii utile in dezvoltarea lor personala si profesionala. Cartile pot fi consultate in biblioteca sau imprumutate pentru lectura la domiciliu, conform regulamentului existent”, precizeaza Robescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri