6 / 7

Recomandari ca in familie

Biblioteca agentiei de lobby si public affairs Point Public Affairs a luat fiinta in urma cu cativa ani, la initiativa avocatului Liviu Fatu, managing partner la Fatu Law Office, cabinetul de avocatura corespondent al agentiei.

“Biblioteca este deschisa atat pentru angajatii celor doua firme, Point Public Affairs si firma de avocatura corespondenta, Fatu Law Office, cat si pentru studentii mei de la masterul de la Facultatea de Jurnalism”, spune Laura Florea, managing partner al agentiei Point Public Affairs.

Sediul Point Public Affairs este situat pe strada Ienachita Vacarescu 22B, intr-o casa in stil brancovenesc, proiectata de arhitectul Gheorghe Simota. Biblioteca are aproximativ 300 de titluri, este amplasata la parterul cladirii si ocupa doi dintre peretii zonei destinate intalnirilor formale si informale.

Cele mai multe carti sunt din domeniile legislatie si drept, dar exista si titluri din literatura de specialitate de lobby, public affairs, relatii publice, sociologie, marketing si comunicare. Cea mai citita carte din biblioteca este Constitutia Romaniei, afirma Laura Florea.

“Am incercat sa cream o atmosfera in care angajatii sa se simta la birou ca in propria casa, iar sistemul de recomandari functioneaza ca in orice familie: cei care au mai multa experienta intr-un anumit domeniu le recomanda «juniorilor» ce materiale ar trebui sa consulte si ii ghideaza in dezvoltarea profesionala”, explica ea.

Biblioteca are un fond de carte furnizat de cele doua firme la care s-au adaugat, in timp, carti din colectiile particulare ale angajatilor.

Comenteaza aici: Tu ce carti ai la birou? Cat de importanta este lectura in compania in care lucrezi?



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri