1 / 13

Avon si Bostina, in august

Rubrica BIROU DE COMPANIE a debutat la inceputul lunii august anul trecut cu biroul consultantului imobiliar The Advisers/Knight Frank. Compania a inchiriat o suprafata de circa 430 mp la etajul patru al cladirii A din parcul de afaceri Floreasca Business Park, dezvoltat de Portland Trust si vandut anul trecut catre fondul de investitii NEPI.

Un alt birou prezentat in luna august 2010 a fost cel al casei de avocatura Bostina si Asociatii, amplasat pe strada Jean Louis Calderon din centrul Bucurestiului. Cladirea in care isi are sediul casa de avocatura a fost finalizata in anul 1946, lucrarile de constructie fiind incepute inaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Tot in luna august anul trecut, Wall-Street.ro a vizitat sediul Avon, care ocupa etajele 12 si 13 ale cladirii Euro Tower, aflata la intersectia bulevardelor Barbu Vacarescu si Lacul Tei. Sediul Avon include patru sali de sedinta, raportul fiind de 55% spatii deschise si 45% spatii inchise. Pe langa cei 1.150 mp de birouri, Avon a rezervat si 14 locuri de parcare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri