3 / 5

Eduard Marcu, Iulius Mall Suceava

Dupa aproape 10 ani de activitate pe piata bunurilor de larg consum (FMCG), in vara anului 2008, Eduard Marcu (foto), in varsta de 36 de ani, s-a alaturat echipei Iulius, in cadrul careia conduce in prezent mallul din Suceava. Anterior, el a coordonat timp de patru ani, din pozitia de director regional nord-est, activitatile de distributie ale grupului de firme European Drinks&European Food.

"Cel mai important lucru in administrarea unui mall il consider atentia la detalii. Feed-back-ul primit din partea clientilor care trec pragul Iulius Mall Suceava, de la chiriasi si colegii de echipa, sta la baza operarii zilnice a mallului si a stabilirii directiilor viitoare de dezvoltare", spune Marcu.

Printre realizarile Iulius Mall Suceava din ultimul an se numara: inaugurarea retailerului C&A, mentinerea gradului de ocupare si cresterea numarului de vizitatori zilnici, a mediei lunare a vanzarilor chiriasilor si, implicit, cresterea cu circa 11% a veniturilor din operarea mallului in primele noua luni din 2011, pana la 5,7 milioane de euro.

Iulius Mall Suceava a fost deschis in 2008 si are o suprafata inchiriabila de 49.800 mp. Anul trecut, afacerile mallului au totalizat aproape 7 milioane de euro.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri