4 / 5

Emilian Feraru, Iulius Mall Iasi

Emilian Feraru (foto), in varsta de 33 de ani, a venit in cadrul Iulius Mall Iasi in anul 2003, la echipa de leasing, iar apoi a participat la prima extindere a centrului comercial, in 2005, in calitate de coordonator chiriasi. Din 2007, Feraru este shopping center manager, alaturandu-se grupului care a realizat in 2008 a doua extindere a mallului iesean.

"Seful nu este decat unul singur, cel care plateste angajatii, in timp ce directorul de mall are menirea de-a fi colegul care completeaza fiecare departament in parte. Dincolo de aspiratiile firesti, realitatea cotidiana te obliga la cunoasterea tuturor problemelor si la asigurarea unui echilibru in interiorul echipei, dar si fata de operatorii centrului comercial”, spune el.

In ceea ce priveste realizarile Iulius Mall Iasi din ultimul an, Emilian Feraru spune ca, intr-un context tot mai exigent, primul mall realizat in afara Bucurestiului a ramas si in 2011 stabil financiar, mereu langa clientii prin evenimentele de marketing.

Un avantaj este dat si apropiata deschidere a magazinului Carrefour Market, care inlocuieste vechiul G'market si constituie cea mai importanta realizare a departamentului de leasing.

Iulius Mall Iasi a fost deschis in anul 2000, iar dupa doua extinderi, suprafata sa inchiriabila a ajuns la 25.000 mp. Anul trecut, afacerile mallului au ajuns la 6,6 milioane de euro, iar in primele noua luni din 2011 au crescut la 4,9 milioane de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri