3 / 11

Ioana Momiceanu: De la BNP Paribas la Dinu Patriciu

Miliardarul Dinu Patriciu a numit-o pe Ioana Momiceanu, fosta sefa a consultantului imobiliar BNP Paribas Real Estate, in functia de head of asset management pentru portofoliul din Romania al companiei Dinu Patriciu Global Properties (DPGP).

Momiceanu, in varsta de 49 de ani, a parasit la finalul anului 2009 compania BNP Paribas Real Estate, unde a detinut functia de CEO din 2008. Anterior, ea a creat si a condus doua companii in Romania: Jones Lang LaSalle (JLL) in 1995 si franciza CB Richard Ellis (CBRE) in 2001. In urmatorii sapte ani, intre 2001 si 2008, Momiceanu a fost directorul general al CBRE.

Din luna mai 2011, ea este responsabila cu administrarea portofoliul din Romania al companiei DPGP, care totalizeaza aproape 85.000 mp de birouri. “In cazul managementului unui portofoliu , esti mult mai aproape de produs, de rezultatele direct generate de deciziile de management asupra portofoliului detinut de investitor si te implici mai mult, chiar la nivel subiectiv”, explica Momiceanu diferentele dintre fata de a lucra pentru un consultant imobiliar.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri