3 / 9

In ce conditii pot accesa un credit ipotecar standard cu un avans mai mic de 15%?

Exista foarte multe oferte de credite ipotecare standard cu avans de 15% in RON. Nu exista alte conditii speciale care trebuie indeplinite pentru contractarea unui credit in RON cu 15% avans. Exista doua variante prin care pot fi contractate credite ipotecare standard cu avans mai mic de 15% sau chiar cu avans 0%:

  • in cazul in care puteti aduce in garantie inca un imobil in afara celui achizitionat, proprietatea Dvs. sau a altei persoane, puteti achizitiona cu avans mai mic de 15%. Conditia este ca valoarea evaluata a celor doua imobile (cel achizitionat plus cel adus suplimentar) sa acopere minim 118% din valoarea creditului.
  • in cazul in care imobilul achizitionat va fi evaluat de catre evaluatorul agreat de banca la o valoare mai mare decat pretul negociat de Dvs. cu vanzatorul, puteti avea un avans mai mic de 15% sau chiar mai mic. Ex. daca cumparati un apartament cu un pret de 100.000 Ron si evaluatorul il evalueaza la minim 118.000 Ron, exista un finantator care va poate finanta 100% pretul de achizitie prin credit ipotecar standard.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri