8 / 9

8. Un sediu planetar in Cluj: cum arata biroul 3 Pillar Global

Compania americana 3 Pillar Global Romania a inchiriat in Cluj Napoca un sediu pentru aproximativ 200 de specialisti IT din echipa. Sediul a fost inaugurat pentru a deservi si nevoilor de dezvoltare din 2015 ale companiei.


Sediul companiei din proiectul de birouri The Office, dezvoltat de Ovidiu Sandor si NEPI, are o suprafata de 2.200 mp, suprafata care raspunde si nevoilor de dezvoltare ale 3 Pillar Global. Compania 3 Pillar Global are in plan sa angajeze cel putin 100 de persoane in 2015 atat in Cluj, cat si in Timisoara. Din biroul, in care „planetele se aliniaza”, angajatii 3 Pillar Global asigura livrarea proiectelor de programare pentru clientii din SUA si UK.


3 Pillar Global Romania, companie americana, a intrat pe piata din Romania in anul 2009, cu sediul social in Cluj-Napoca. Compania are doua locatii in Romania: Cluj-Napoca si Timisoara. 3 Pillar Global Romania este specializata in dezvoltarea de produse software. Angajatii din Romania deservesc clienti in SUA si UK pentru care dezvolta solutii software in domeniile media & entertainment, servicii de informare, sanatate fara insa a neglija posibilitatile de dezvoltare a produselor din domeniul financiar.


Vezi cum arata birourile 3 Pillar Global din Cluj Napoca.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri