3 / 6

Vila Sutu din Constanta, la vanzare pentru un pret de pornire de 1,1 mil. euro

Vila Sutu din Constanta, una din cele mai frumoase cladiri istorice de la malul marii, este scoasa la vanzare la un pret de pornire de 1,1 mil. euro.


Cladirea istorica, ridicata in 1898, are o suprafata construita de aproape 760 mp si a fost scoasa la vanzare prin Artmark Historical Estate, la un pret de pornire de 1,1 mil. euro. Proprietatea este una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Constanta si este opera arhitectului Grigore Cerchez, cel care a realizat si Muzeul Antipa, Banca Nationala din Braila si o aripa a Palatului Cotroceni.


Vila Sutu din Constanta a fost construita pentru Mihai C Sutu, stranepotulul fostului domnitor Mihai Sutu si fiului fostului ministru de finante Constantin Sutu. Mihai C. Sutu a ocupat de asemenea pozitii importante in stat, fiind inclusiv guvernator al BNR. Vila Sutu din Constanta a fost construita in terase, fiind unul din putinele imobile construie astfel in acea perioada. Imobilul a reintrat in posesia mostenitorilor familiei dupa un lung sir de procese abia in 2011.


Sursa foto: artmarkhistoricalestate.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri