6 / 7

Investitie de 15 mil. euro intr-un complex rezidential in Otopeni

Un investitor roman va aloca aproximativ 15 milioane euro, intr-un complex rezidential compus din 14 imobile de locuinte, spatii comerciale si cladiri de birouri in zona Otopeni.

Complexul rezidential Aurora se afla in prezent in stadiul de fundatie. Din cele 14 imobile ale ansamblului, 13 sunt vile, iar unul va include spatii comerciale, de birouri si apartamente. Apartamentele, in numar total de 140, sunt structurate pe doua camere cu suprafete cuprinse intre 72-92 mp, trei camere cu suprafete de 83-96 mp si patru camere cu o suprafata de 180 mp.

"Tocmai s-au construit fundatiile blocurilor si au inceput lucrarile la infrastructura interioara. Proiectul se construieste in trei faze: prima se va finaliza in opt luni. La acest moment primii cumparatori se vor muta in noile locuinte. In prezent avem deja un procent de 7% pacte de rezervare," a declarat real estate broker in depertamentul de vanzari rezidentiale al Regatta, Iulian Ivan.

In ceea ce priveste structura vilelor, sase au demisol, parter, doua etaje si mansarda, iar sapte vor fi construite pe formula parter, doua etaje si mansarda. Cladirea structurata cu parter si trei etaje, va oferi la parter spatii comerciale, iar la etaj birouri si apartamente. Intregul complex va dispunde de 162 locuri de parcare. Pretul incepe de la 1050 euro/mp construit fara TVA. Complexul va dispune de trei piscine exterioare, teren de tenis, spatii de joaca si club.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri