7 / 8

Locurile noua si zece – Preturi sub un milion de euro

Pozitia a noua este ocupata de un alt imobil din zona Baneasa, construit pe 425 metri patratu din cei 600 metri patrati de teren si structurat pe parter, etaj si mansarda. Parterul este impartit in living, dining, hol si birou, bucatarie, baie si terasa. Cele patru dormitoare, trei bai si o terasa alcatuiesc etajul intai, iar la mansarda se afla sauna, open space si birou. Parchet masiv din stejar, gresie, faianta, jacuzzi si sistem de alarma cu poarta de acces automatizata, toate acestea sunt detalii ce justifica pretul de 900.000 euro. In exterior sunt amplasate garajul si piscina.

Ultimul loc este ocupata de o vila din Baneasa- Pipera care dispune de un teren de 600 metri patrati si o suprafata construita de 400 metri patrati, structurata pe demisol, parter si doua etaje. La demisol se afla spatiul tehnic, spalatorie, adapost, garaj si crama.

Parterul este impartit in hol, living, dining, bucatarie, birou, grup sanitar si terasa. Dormitoarele, in numar de trei, sunt la etajul intai, alaturi de doua bai si dressing, iar la etajul doi sunt amplasate doua birouri, oficiu, grup sanitar si o terasa partial acoperita. Pretul final pentru aceasta vila este de 650.000 euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri