3 / 5

RREEF Real Estate – Cea mai mare tranzactie imobiliara din Romania

Cea mai mare tranzactie de pe piata imobiliara locala apartine companiei de investitii imobiliare RREEF Real Estate, parte a grupului german Deutsche Bank, care achizitionat un proiect imobiliar in Bucuresti, ce cuprinde ansamblul rezidential Upground si doua imobile de birouri dezvoltate de un grup de oameni de afaceri din Grecia si Marea Britanie, pentru 340 milioane euro.

Potrivit firmei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), care a asistat cumparatorul la realizarea tranzactiei, proiectele au ca obiectiv construirea a doua cladiri de birouri si a doua cladiri rezidentiale situate in zona de nord a Bucurestiului, aflate in prezent in curs de dezvoltare. Tranzactia este o vanzare-cumparare la termen (forward purchase), urmand ca proiectele sa fie achizitionate la finalizarea constructiei.

RREEF Real Estate detine active de peste 48,9 miliarde de euro in intreaga lume, iar in Romania este implicata impreuna cu dezvoltatorul polonez GTC in constructia a doua proiecte rezidentiale in Bucuresti, Rose Garden si Felicity, ce vor totaliza peste 200.000 metri patrati de spatiu construit.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri