4 / 5

Alti investitori germani in piata imobiliara din Romania

Dezvoltatorul german Bramos a anuntat anul trecut investitii de 18,5 milioane de euro in primul sau proiect rezidential pe piata imobiliara de lux din Capitala. Proiectul este realizat in colaborare cu PII Group, in calitate de consultant si dezvoltat pe malul lacului Tei. Dezvoltatorul Bramos are o experienta de peste 15 ani pe piata imobiliara germana.

In urma cu aproximativ un an, cea mai mare companie de constructii din Germania, Hochtief, a intrat in Romania, prin filiala Hochtief Development Romania. Pe plan local, dezvoltatorul german promitea atunci ca se va concentra pe dezvoltarile de retail, birouri, hoteluri si spatii logistice, filiala din Romania fiind coordonata de Georg Hellwig, Director Hochtief Development Austria GmbH.

Compania germana GLL Real Estate Parteners a achizitionat in urma cu doi ani Centrul International Charles de Gaulle, cunoscuta sub numele de Cladirea Vodafone. GLL a inceput apoi dezvoltarea unei noi cladiri de birouri in Bucuresti, de clasa A, Metropolis Center, in apropiere de Piata Victoriei, ce va fi inaugurata la sfarsitul acestui an.

Si lantul german de hoteluri de lux Kempinski a confirmat interesul pentru piata romaneasca, atat pentru un hotel de lux in Bucuresti, cat si pentru o statiune montana. Responsabilul expansiunii internationale a lantului hotelier, Peter Schmitz, a vizitat Bucurestiul in aprilie si a declarat ca Kempinski vizeaza atat cladirii existente, cat si posibilitatea unei constructii noi, conditiile fiind legate de locatia ultracentrala, dimensiunea minima a camerei si suprafata cladirii.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri