3 / 5

Exista semnale ca piata isi revine din aceasta luna

Andrei Apetrei este de parere ca piata imobiliara nu stagneaza, ci se misca, doar ca investitori sunt mult mai prudenti. Exista insa semnale ca din luna septembrie piata isi revine, iar companiile multinationale au inceput sa caute terenuri.

„Investitorii nu sunt speriati, pentru ca un investitor nu se sperie si nu se cearta niciodata. In business, nu exista exista a te speria, a te certa sau a te bucura foarte mult. Este doar un busines pe care trebuie sa-l duci cu profesionalism pana la capat”, afirma Apetrei.

Managerul QCM crede ca nu poate exista o cadere a pietei efective, ci o incetinire sau o relansare. In acest moment, piata imobiliara din Romania este la maturizare si nu prezinta simptomele unei caderi.

„Am asistat la caderea pietei in Marea Britanie, in urma cu trei ani. Si acum este din nou o cadere, dar acum trei ani a cazut si apoi si-a revenit. Simptomele unei caderi sunt razboiul, foametea si cutremurele. Dar totul se reconstruieste in cinci-sapte ani. In America, de exemplu, vin tornade peste tornade si demoleaza orase intregi, precum Luisiana, dar totul se reconstruieste”, explica Andrei Apetrei.

Un alt factor care poate schimba piata imobiliara il reprezinta oamenii foarte bogati din Romania, ale caror pareri au ecou si influenteaza viata politica, iar aceasta la randul ei influenteaza piata imobiliara.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri