4 / 5

Vom dezvolta un proiect asemanator la Slobozia

Proiectul Family Villa va fi livrat in luna martie a anului viitor, iar apoi cei doi vor accepta o noua provocare in domeniul imobiliar.

„Mai avem un plan pentru o constructie de acelasi gen, pe un alt teren, in Slobozia, orasul nostru natal. Vom incepe constructia dupa finalizarea acestui proiect si estimam o investitie de 570.000 euro. Va fi tot o vila cu doua etaje, cu sase-opt apartamente si vom lucra cu aceiasi arhitecti”, afirma Ionut.

Ionut Copoiu a terminat Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, fiind la baza inginer electronist. Dupa ce a lucrat timp de un an in Anglia, s-a intors in tara si a investit banii obtinuti intr-o firma de prefabricate din beton, din Slobozia. Mirela Rus are o experienta de 14 ani in presa, iar acum lucreaza in PR.

„Daca cineva ar vrea sa construiasca un proiect, l-as sfatui sa nu se intinda mai mult decat trebuie ca valoare a investitiei si sa se bazeze pe flerul propriu, fara a asculta prea mult analistii si agentiile imobiliare, pentru ca parerile lor sunt impartite si de multe ori piata ii contrazice”, explica Ionut.

In ceea ce priveste factorul determinant, acesta se rezuma la ambitia de a reusi, de a crede in tine si in ceea ce poti realiza.

„Trebuie sa fii ambitios si sa duci proiectul pana la capat. Daca la primele trei nopti nedormite as fi renuntat si as fi vandut proiectul, castigam cateva zeci de mii de euro... dar apoi nu mi-ar fi ramas decat sa-l vad zilnic cum se inalta construit de altcineva”, incheie Ionut Copoiu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri