2 / 4

Sinergia dintre un hotel si un mall este foarte buna

AFI Europe Romania va livra centrul comercial anul viitor, inainte de Craciun, acesta fiind considerat un moment cheie pentru deschiderea unui mall, deoarece puterea de cumparare este mult mai mare in perioada sarbatorilor.

"Sunt doua momente cheie pentru a livra un mall: Craciunul si Pastele, insa Craciunul este si mai potrivit. AFI a folosit aceasta strategie si pentru alte proiecte dezvoltate si intotdeauna au fost decizii corecte", a declarat Havar.

Tot la sfarsitul anului viitor, dezvoltatorul planuieste sa inceapa constructia spatiilor de birouri, cele patru cladiri necesitand o investitie estimativa de 90 milioane de euro.

„Vom construi cele patru cladiri pe rand si vrem sa incepem la sfarsitul anului viitor. Acum urmeaza sa decidem daca a cincea cladire va fi un hotel sau va fi tot o cladire de birouri. Am dezvoltat un proiect asemanator in Cehia si acolo am observat ca sinergia dintre un hotel si un mall este foarte buna”, a explicat Reuven Havar.

Ideea sustinuta si de faptul ca in zona in care se construieste AFI Cotroceni Park nu sunt multe hoteluri. Daca AFI va decide ca proiectul unui hotel este fezabil, investitia este aproximata la 25 milioane de euro, hotelul urmand sa fie de cinci stele.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri