2 / 4

Toate proiectele vor fi vandute dupa finalizare

Pe langa cele zece centre logistice, Eyemaxx va investi 50 milioane de euro in Jiu Mall, un centru comercial de aproximativ 23.000 mp situat in Targu Jiu, ce va fi finalizat in luna mai 2010. Eyemaxx intentioneaza sa vanda toate proiectele dupa finalizare.

“Nu face parte din strategia noastra sa pastram proiectele pe care le dezvoltam. Ne pricepem la achizitiile de terenuri, la dezvoltarea proiectelor insa nu si la admistrarea lor dupa finalizare. De aceea, nu ne gandim sa pastram aceste proiecte, insa ele vor fi de vanzare doar dupa ce vor fi finalizate si complet inchiriate”, a declarat Rudnay.

De curand, Eyemaxx a obtinut un credit de 38 milioane euro de la Raiffeisen Zentralbank, ce va fi folosit pentru dezvoltarea Log Center Ploiesti, un depozit de clasa A, situat la sapte km fata de centrul orasului. Acesta se intinde pe o suprafata de 39 hectare, va avea un spatiu de depozitare de 60. 000 mp si 11 700 mp spatii de birouri.

“Cele 38 de milioane euro vor acoperi intreg necesarul de creditare pentru Log Center Ploiesti, investitia totala fiind estimata la 50 milioane de euro”, a anuntat oficialul Eyemamaxx, adaugand ca 85% din prima faza a proiectului (14.458 mp spatii de depozitare si 1. 445 mp spatii de birouri) a fost deja inchiriata.

Eyemaxx a mai semnat pre-contracte pentru alte cinci orase: Brasov, Cluj, Bacau, Constanta si Craiova.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri