3 / 4

'Cine taie acum din costuri, face rabat de la calitate'

Pentru ambele proiecte rezidentiale, Saphire Residence si Ambra Residence (foto), Axa Grup va pastra preturile initiale. Astfel, in cadrul Saphire Residence, pretul de pornire pentru un apartament cu trei camere este de 260.000 euro plus TVA, in timp ce un apartament cu trei camere in Ambra Residence va costa incepand cu 208.000 euro plus TVA.

„Nu vom regandi regandi preturile pentru ca nu le-am supraevaluat si nici nu am mers cu adaosuri extraordinare. Avem propria firma de arhitectura si de constructii si asfel am putut controla costurile. Cine taie acum din costuri, inevitabil face rabat de la calitate, iar acest lucru se va reflecta in produsul final”, a mai spus reprezentantul Axa Estate.

Ca modalitati de achizitionare, compania a lansat o campanie de comunicare bazata pe ideea de „7 pasi distanta fata de Herastrau”, in cazul proiectului Saphire Residence, si „7 pasi distanta de Padurea Baneasa”, in cazul Ambra Residence.

„Cei sapte pasi sunt un sistem de rate, pe o perioada de maxim patru ani, direct de la dezvoltator. Astfel, clientul intra pe site-ul proiectului, isi alege tipul de apartament (n.r.: etajul si numarul de camere), acceseaza un calculator de rate si isi stabileste singur avansul, care poate varia intre 20 si 90%. Apoi isi defineste perioda de plata (intre 12 si 48 de luni), fixeaza rata lunara, revizuieste planul de achizitie si trimite un mail catre noi”, a explicat Anca Otobicu.

Axa Grup este prezent pe piata limobiliara locala din anul 1997 si reuneste sase companii: Axa Concept (dezvoltatorul si finantatorul proiectelor, infiintata in 2006), Atelier Arhitectura AXA (care a pus bazele grupului in 1997, specializata in proiectare), AXA Development (antreprenorul general, creata in 2004), AXA Interiors (importuri de materiale pentru), AXA Estate Studio (consiliere imobiliara) si AXA Investment (consiliere financiara).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri