3 / 4

Oferta pentru 2010-2011, sub semnul intrebarii

Scaderea cererii si finalizarea a 400.000 mp birouri suprafata construita, in acest an, vor duce la scaderea chiriilor, insa datorita rezistentei proprietarilor si apropierii de limita rentabilitatii investitiei lor, ritmul de scadere va fi mai scazut comparativ cu 2008.

“Cifra stocului nou estimat pentru 2009 trebuie tratata cu precautie deoarece cateva proiecte sunt stopate temporar sau se confrunta cu incetinirea ritmului lucrarilor de constructii ca urmare a dificultatilor legate de finantare si nivelului scazut de pre-inchirieri. In plus, incertitudinea tot mai mare de pe piata ii descurajeaza pe dezvoltatori sa initieze proiecte noi, ceea ce va afecta oferta pentru perioada 2010-2011”, se arata in raportul BNP Paribas.

BNP Paribas Real Estate este prezenta in 25 de tari, inclusiv prin aliantele sale (parteneriate comerciale cu Austria, Canada, Cipru, Statele Unite, Grecia, Irlanda de Nord, Japonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia si Ucraina), avand 125 birouri la nivel mondial.

In prezent, procesul de rebranding, de la Atisreal la BNP Paribas Real Estate, este finalizat in Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxemburg, Orientul Mijlociu, Romania si Statele Unite. Pe piata locala, Atisreal a anuntat ca isi va desfasura activitatea sub identitate unica, BNP Paribas Real Estate, in luna februarie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri