2 / 4

“Epoca «one man show» din imobiliare s-a sfarsit"

Charles Krick va fi inlocuit de Thierry Delvaux (foto), Managing Director al biroului Jones Lang LaSalle din Ungaria. Delvaux are 39 de ani si a mai lucrat pe piata din Romania si in perioada 2001-2007, avand un rol important in redeschiderea biroului din Bucuresti. El va continua sa coordoneze si activitatea companiei din Budapesta, unde spune ca lucrurile sunt mai dificile decat in Romania.

“In Romania, lucrurile incep sa se schimbe in bine, incepe o noua epoca, ce are la baza lucrul in echipa. Vechea epoca, de tipul «one man show» s-a sfarsit. In imobiliare, un individ puternic nu poate performa prea mult timp, el are nevoie sa fie inconjurat de o echipa pe masura, pentru ca, la sfarsit, cand tragi linie, numele unei persoane nu poate fi mai puternic decat al unei retele”, a declarat, pentru Wall-Street,Thierry Delvaux.

Cei doi, Charles Krick si Thierry Delvaux, spun ca au impreuna mai mult decat pasiunea pentru real estate si faptul ca amandoi au lucrat pe pietele din Romania si Ungaria. Ii mai leaga ambitia de a obtine cele mai bune rezultate, abilitatea de a coordona o echipa si respectul pe care il au fata de oamenii cu care lucreaza.

“Faptul ca eu voi prelua conducerea biroului din Romania nu va afecta echipa de aici. Mai mult, intentionam sa investim in consolidarea si extinderea ei. Sunt multi agenti buni care au parasit marile companii imobiliare, oameni-cheie pe care care aceste companii i-au pierdut. Cautam persoane cu experienta, care-si cunosc domeniul, acesta fiind si motivul pentru care echipa din Romania are in prezent doar 20 de angajati”, mai spune noul Managing Director al Jones Lang LaSalle.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri