2 / 5

"Meniuri de criza"

Zona de food court este cea mai putin afectata de criza econimica actuala, afirma reprezentantii centrului comercial City Mall din cartierul Berceni, ea performand in continuare in parametrii normali. Printre chiriasii mall-ului pe segmentul food court se numara: Burger King, City Bistro, KFC, Mo’oa Coffe, Pacific Cokctails, Peruzzaro (clatitarie) si Spring Time.

„Din dorinta de a depasi acesta perioada mai dificila, restaurantele au inteles ca trebuie sa isi adapteze politica de pret si au lansat «meniuri de criza» la preturi speciale”, subliniaza cei de la City Mall.

Zona de food court din City Mall are o suprafata totala de 4.200 mp si poate gazdui 700 de consumatori, insa reprezentantii mall-ului spun ca, in viitor, capacitatea sa se va mari, prin deschiderea unor noi restaurante.

„Cercetarile efectuate de noi au aratat ca zona de food court reprezinta cea de-a doua zona intens vizitata de clienti, dupa zona de shopping. Astfel, 63% dintre cei care vin in City Mall aleg sa consume produsele oferite de restaurantele si cafenelele noastre”, spun reprezentantii City Mall.

Potentialul acestei zone este vazut si de catre cei de la Liberty Center, amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului. „Este cu siguranta una din atractiile cele mai importante ale unui mall”, admite Ligia Rosu, Marketing Manager al centrului comercial.

Food court-ul din Liberty Center are o suprafata de peste 6.000 mp, cu opt fast food-uri, trei restaurante si un lounge bar. Inclusiv Mc Donald's a deschis un restaurant in mall, desi in imediata apropiere se afla un McDrive.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri