3 / 5

Training pentru angajati

Compania Neocity Group Romania, care detine centrul comercial City Park Mall din Constanta, a decis sa investeasca in trainingul angajatilor, mizand pe cresterea vanzarilor odata cu imbunatatirea serviciilor.

„Anul acesta, am organizat impreuna cu CleverBS un program de training pentru 300 de angajati ai chiriasilor mall-ului, printre care se numara si 46 de angajati ai restaurantelor din zona de food-court”, a explicat, pentru Wall-Street, Sorin Scintei, director general al City Park Mall.

Zona de food-court a City Park Mall se gaseste la nivelul al doilea, denumit Park Level, si cuprinde sapte locatii de food, de la restaurante cu specific romanesc sau italian la restaurante cu servire rapida.

Park Level are o suprafata de 15.514 mp, din care zona de food-court ocupa circa 2.190 mp, echivalentul a 14,12%. Printre chiriasii centrului comercial se numara Pizza Hut, KFC, Mc Donald's, La Protap si Daily Fresh.

“De la inceputul anului, traficul zilnic inregistrat in City Park Mall a ajuns la aproximativ 15.000 de persoane. Dupa calculele noastre, circa 65% dintre acestia s-au oprit si in zona de food court, ceea ce inseamna ca 9.750 persoane tranziteaza si se opresc zilnic in aceasta zona”, mai spune oficialul mall-ului din Constanta.







Inapoi la articol

Setari Cookie-uri