1 / 4

In ce a investit 30 mil. euro

Gabriel Stan (foto) s-a nascut in Ramnicu Sarat si a studiat in Bucuresti, insa pasiunea pentru alpinism l-a impins sa se stabileasca in Brasov la varsta de 23 de ani, in anul 1982. Dupa ce a fost plecat o perioada in Anglia, unde a lucrat pe un santier de constructii, a revenit in tara si, in anul 1991, a pus bazele grupului de firme Gabi’s & Pappa Reale, avand ca obiect de activitate distributia de tigari, produse alimentare si bauturi.

“In 2003 mi-am construit o casa in apropiere, peste deal (n.r.: Dealul Warthe) si atunci am observat ce potential are acest loc, ce priveliste ofera si ce se poate construi aici. Am inceput sa cumpar terenuri, bucata cu bucata si am ajuns sa detin aproape tot dealul, circa sase hectare. Imi plac zonele expuse, cu vedere, probabil «este de vina» pasiunea pentru alpinism”, povesteste dezvoltatorul.

Dupa ce a achizitionat terenul, pentru o suma pe care refuza sa o faca publica, Gabriel Stan a inceput dezvoltarea proiectului Belllevue Residence, o investitie totala de 30 milioane de euro, o treime din bani fiind capitalul adus de omul de afaceri, o alta treime provenind din vanzarile off-plan si cea de-a treia parte a finantarii provenind de la Alpha Bank.

Complexul Belllevue Residence, amplasat pe drumul dintre Brasov si Poiana Brasov, este dezvoltat in doua faze: prima faza cuprinde 96 de apartamente si este in curs de livrare, in timp ce a doua faza, cu 48 de apartamente, va fi livrata in decembrie anul viitor.

Sursa foto: Mediafax

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri