2 / 5

Oferta de criza: Locuri de parcare gratis

Pentru ca toate companiile incearca sa isi reduca pe cat posibil costurile, iar rata de neocupare din piata de birouri a depasit 20% in unele zone ale Bucurestiului, unii proprietari au recurs la o noua oferta pentru a atrage chiriasi: locuri de parcare gratis.

„Ca efect al crizei, multe companii incearca sa inchirieze locuri de parcare doar pentru managementul superior sau doar pentru strictul necesar desfasurarii activitatilor zilnice, renuntand la a plati locuri de parcare pentru ceilalti angajati. In acelasi timp, exista proprietari care ofera locuri de parcare gratuite in timpul negocierilor unor contracte de inchiriere, dar nu este cea mai intalnita metoda de stimulare”, ne-a explicat Marius Scuta (foto), de la Jones Lang LaSalle.

In ceea ce priveste costurile de ocupare a spatiului inchiriat de o companie, specialistul Jones Lang LaSalle spune ca orice reducere obtinuta de la proprietar, fie ca este vorba de numarul locurilor de parcare, de reducerea chiriei, a suprafetei inchiriate sau de relocarea intr-un spatiu de birouri mai ieftin, poate insemna o reducere de costuri importanta pentru respectiva companie.

Citeste si Proprietarii ofera luni gratis pentru a convinge companiile sa se mute.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri