1 / 4

Ce mall-uri vor fi deschise in ziua de Paste

Centrele comerciale din Capitala care vor fi deschise in duminica Pastelui sunt Plaza Romania, Bucuresti Mall, AFI Palace Cotroceni, City Mall si Liberty Center.

Astfel, pentru cele doua mall-uri detinute de Anchor Grup, Plaza Romania (foto) si Bucuresti Mall, programul de functionare va ramane neschimbat pentru fiecare zi din perioada sarbatorilor. „Plaza Romania si Bucuresti Mall vor fi deschise zilnic in intervalul 10-22. Nu putem comunica programul fiecarui magazin in parte, insa cele mai multe vor functiona normal”, au explicat reprezentantii Anchor Grup.

Liberty Center, amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului, va functiona normal in perioada sarbatorilor, fiind deschis publicului intre orele 10-22, mai putin in ziua de Paste, cand vor fi deschise doar zona de food-court, patinoarul, cinematograful si spatiul de joaca pentru copii, in intervalul orar 14-22.

Mall-ul AFI Palace Cotroceni va fi deschis sambata pana la ora 21, iar duminica vor functiona zonele de atractii si fast-food incepand cu ora 14 si pana la 22.

Magazinele din centrul comercial City Mall, situat in zona Eroii Revolutiei, vor fi deschise sambata doar pana la ora 18, iar duminica vor fi inchise. Restaurantele si zona de divertisment a mall-ului vor functiona sambata dupa programul obisnuit, intre orele 10-22, si duminica in intervalul 14-22. Programul de duminica va ramane la fel si pentru a doua zi de Paste.

Afla cum lucreaza bancile de Paste.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri