2 / 4

Promotiile iepurasului

In incercarea de a creste traficul, dar si vanzarile retailerilor, proprietarii centrelor comerciale au lansat mai multe promotii, personajul cheie fiind iepurasul de Paste.

De exemplu, Liberty Center a organizat campania “Iepurasul te ia la shopping” (foto), prin care ofera, prin tragere la sorti, un premiu de 1.000 de euro si zece premii in valoare de 200 euro clientilor care au facut cumparaturi in valoare de cel putin 50 de lei.

In AFI Palace Cotroceni are loc campania “Iepurasul Mega Fun iti aduce premii!" : vizitatorii care fac cumparaturi de peste 200 lei la orice magazin sau de 300 lei la hipermarketul Real pot extrage un card razuibil si castiga premii precum 15.000 lei in vouchere de cumparaturi, LCD-uri, sisteme home cinema sau aparare video si foto.

Tot cumparaturi de cel putin 200 lei sunt necesare si pentru a participa la "Super Tombola Iepurasului", organizata in centrul comercial Baneasa Shopping City. Premiile puse in joc sunt doua autoturisme Hyundai oferite de Tiriac Auto, 20 plasme oferite de Media Galaxy, 20 de expresoare oferite de Nesscafe, 200 de vouchere de cumparaturi in valoare de 50 lei si alte premii oferite de Coca-Cola.

Promotii asemanatoare desfasoara si Anchor Grup in Plaza Romania si Bucuresti Mall. Astfel, pana pe data de 6 aprilie, Achor ofera un voucher de 50 lei pentru cumparaturile in valoare de 150 lei, iar pentru cele in valoare de minim 50 de lei, supermarketul G’market ofera o sticla de vin. Premiul cel mare al promotiei este de 1.000 euro pentru cumparaturi in cele doua centre comerciale.

In parcul comercial Militari, din vestul Capitalei, vizitatorii care vor face cumparaturi in valoare de cel putin 50 de lei in Carrefour, Bricostore, Mobexpert, Norauto sau magazinele galeriei comerciale vor beneficia de 10 minute dgratuite la cursele de carting. Pista de carting este deschisa intre 1 si 6 aprilie, in intervalul orar 12 – 20.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri