2 / 6

Apartamentele cu 2 camere - 500 euro/luna

Pentru locuintele cu doua camere din centrul Capitalei, proprietarii solicita in jur de 500 euro, afirma Silvia Vilceanu, de la anunturipaticulari.ro, precizand ca depinde mult de confortul oferit, astfel incat, in unele cazuri chiria ajunge pana la 800 euro.

Bogdan Mihalcea, de la Re/Max Advantage, spune ca nivelul chiriei pentru apartamentele cu doua camere variaza intre 350-500 euro/luna si da exemplu o locuinta din zona Romana, aflata la etajul 1/4, cu suprafata 80 mp, pentru care pretul listat este de 500 euro /luna.

Tot pentru 500 euro/luna poate fi inchiriat un apartament cu doua camere amplasat in zona Unirii, in bloc cu restaurantul Sheriff's, potrivit anunturiparticulari.ro. Locuinta este mobilata si utilata complet si are balconul inchis.

In zona Unirii, mai poate fi gasit un apartament semidecomandat, cu o suprafata de 55 mp, aflat la ultimul etaj al unui bloc cu 7 niveluri, pentru care chiria ceruta este de 400 euro/luna, conform datelor publicate de imobiliare.ro.

Pentru un apartament amplasat pe Calea Victoriei, la etajul 2/11, doua balcoane deschise si o debara, se solicita o chirie de 500 euro/luna, potrivit portalului magazinuldecase.ro. Apartamentul are o suprafata de 74 mp si este dotat cu aer conditionat, geamuri termopan, gresie, faianta si mocheta.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri