3 / 6

Apartamentele cu 3 si 4 camere pot sari de 1.000 euro

Pentru un apartament cu trei camere amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului, nivelul chiriei este intre 400-650 euro/luna, in timp ce pentru un apartament cu patru camere, chiriile variaza intre 700–850 euro/luna, declara Bogdan Mihalcea, proprietarul agentiei Re/Max Advantage.

Astfel, un apartament cu trei camere din zona Gradina Icoanei, aflat etajul 2/6 si cu o suprafata de 100 mp, se inchiriaza cu 600 euro /luna. Pentru un apartament cu patru camere din zona Universitate, amplasat la etajul 2/5, cu suprafata 140 mp, se solicita un pret 800 euro/luna, spune Mihalcea.

In unele cazuri, pentru locuintele cu trei si patru camere din centru, chiriile pot depasi pragul de 1.000 euro/luna. De exemplu, pentru un apartament cu patru camere, mobilat si utilat modern, amplasat intr-un bloc de vizavi de Guvern, chiria ceruta este de 1.000 euro, potrivit portalului anunturiparticulari.ro. De cele mai multe ori insa, chiria afisata de proprietari este negociabila.

“Marja de negociere este data de flexibilitatea aratata de proprietar, dar si de timpul cat oferta respectiva a stat neinchiriata. De obicei, la prima strigare, proprietarii sunt destul de rigizi si trebuie sa treaca ceva timp pentru a ajunge sa ia in calcul un pret mai mic. Marja de negociere poate fi data si de numarul de luni platite in avans”, explica Silvia Vilceanu, de la anunturiparticulari.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri