4 / 5

Sfaturi si oferte

Alexandru Pricop sfatuieste potentialii cumparatori sa verifice cu atentie starea blocului si sa intrebe consultantul imobiliar daca blocul in cauza se afla pe lista imobilelor expertizate cu risc seismic,publicata de Primaria Municipiului Bucuresti.

“Este importanta structura blocului, materialele folosite si felul in care a fost afectat la cutremure. Daca trece toate aceste teste iar pretul apartamentului este sesizabil mai mic, inseamna ca este o oferta care meritata toata atentia posibilului cumparator”, afirma Alexandru Pricop.

In cartierul Drumul Taberei, zona Compozitorilor, un apartament cu doua camere, decomandat, cu o suprafata utila de 50 mp, aflat la etajul 1/8 al unui bloc construit in anul 1984, are un pret de vanzare de 58.000 euro, conform portalului imobiliare.ro. Tot in Drumul Taberei, zona Valea Calugareasca, un apartament cu doua camere, decomandat, cu 50 mp utili, amplasat la etajul 3/10 al unui imobil construit in anul 1974, costa 52.000 euro, potrivit aceluiasi portal.

De multe ori insa, preturile nu variaza in functie de anul constructiei. De exemplu, un apartament cu trei camere, decomandat, cu o suprafata utila de 70 mp, amplasat 7/10 al unui bloc din cartierul Militari, construit in anul 1979, are un pret de vanzare de 65.000 euro, potrivit anuntului publicat pe portalul imobiliare.ro. Tot la 65.000 euro si tot in Militari, poate fi gasit un apartament cu trei camere, decomandat, cu o suprafata utila de 76 mp, amplasat la etajul 4/7 al unui bloc construit in anul 1976.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri