6 / 7

Specialistii in recrutare: Angajarile au mers mai bine in 2012

"In primul semestru al anului pozitiile deschise pentru recrutare in diferite companii au crescut cu circa 20% fata de cele din perioada similara a anului trecut", potrivit datelor APT Resources & Services este o companie independenta care furnizeaza servicii de resurse umane.

"A fost o perioada de crestere in primul trimestru, se observa o oarecare stagnare momentan, probabil din cauza incertitudinilor politice locale si situatiei generale din Europa", crede Bogdan Florea, director general al companiei de recrutare Trenkwalder.

"Inscrierea evolutiei recrutarilor pe un trend ascendent a inceput in 2011 si, cu toate ca aceasta crestere in volum a recrutarilor nu a fost spectaculoasa, acesta s-a mentinut si in 2012", potrivit datelor firmei de recrutare Professional.

"In primul semestru din 2012 au existat mai multe pozitii vacante decat in perioada copespondenta din 2011. Acest fapt a fost generat de diminuarea impactului crizei financiare si de schimbarea focusului companiilor, de pe scaderea costurilor, ca si modalitate de reactie imediata, pe eficientizarea activitatii si cresterea calitatii", conform companiei de recrutare Lugera & Makler.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri