4 / 6

Reactia ministrului Mediului

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat la Oradea, ca dupa ce a propus Guvernului "noul proiect" privind exploatarea de la Rosia Montana, ca ministru, in Parlament il va vota dupa ce "va avea o discutie cu cetatenii din Colegiul 2 Dambovita", care au ales-o deputat.


"Ca ministru al Mediului si schimbarilor climatice am avut datoria si responsabilitatea sa introducem in noul proiect noi standarde de mediu, in asa fel incat prin implementarea lor sa asiguram o protectie a mediului mai buna", a spus Rovana Plumb.


Intrebata insa, daca la fel ca si premierul Victor Ponta, in Parlament va vota impotriva proiectului de lege, ministrul Mediului a afirmat ca nu poate vota "ca persoana fizica" si isi va exprima optiunea in urma consultarii cu alegatorii sai.


"In ce priveste decizia, decizia nu poate fi a unui singur om, eu sunt in Parlament, nu ca persoana fizica, ci trimisa de un numar de cetateni din Colegiul 2 Dambovita, cu care voi avea o discutie si, in functie de mandatul pe care acestia mi-l vor da, imi voi da si votul in Parlament", a spus ministrul si deputatul Rovana Plumb.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri