2 / 6

Dumitru Dragomir

Functia: fost presedinte LPF

Prejudiciu: 3 mil. euro (8,1%)

Valoare drepturi TV vandute de LPF in 2011: 36,6 mil. euro

Arestat pentru o zi la inceputul acestei saptamani, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, este anchetat in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Parchetul de pe lâng Tribunalul Bucureti (PTB) sustine ca LPF a fost prejudiciata cu 3 mil. euro in perioada 2011-2013, dupa ce Dumitru Dragomir si alte persoane au pus la punct un circuit fictiv de intermediere a vanzarii unor pachete din drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

Parchetul nu mentioneaza care este valoarea contractelor pentru drepturile TV la care se face referire in dosar, insa, in 2011, LPF a vandut trei pachete pentru drepturile de televizare ale unor meciuri de fotbal pentru suma de 36,6 mil. euro, fara TVA. Prejudiciul de care este acuzat Dumitru Dragomir reprezinta peste 8% din valoarea contractelor TV incheiate de LPF in 2011.

"Au venit la ora sase! La mine acasa, la hotel si la Bogdan (n.r. - fiul sau). Acum am casa plina! Ma uit la televizor si aflu ce se intampla cu mine. Oamenii sunt civilizati, isi fac treaba. E un razboi in care eu sunt la mijloc, de cand ma asteptau dusmanii….Ma doare la palarie, sunt in regula cu toate actele, in orice subiect" – Dumitru Dragomir pe blogul personal

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri