3 / 6

Sebastian Vaduva: Daca te apuci de un business, fa ceva ce nu face toata lumea

“Daca te apuci acum de un business trebuie sa poti face si altceva, nu ce face toata lumea. Chit ca il vinzi sau ca il dai mai departe, acesta este un produs. Scalabilitatea trebuie sa fie pe termen lung. Trebuie sa te vezi si peste urmatorii cinci ani, sa stii unde vei ajunge. Un produs, o data ce s-a vazut scalabil, apoi nu se mai pune problema pentru cat timp va fi”, afirma Sebastian Vaduva, CEO-ul si cofondatorul Appscend , prima platforma romaneasca pentru aplicatii iPhone si Android.

Businessul a fost infiintat in 2011 de Sebastian Vaduva, Andrei Marinescu si Gabi Dobocan.

„Atragerea de oameni noi este extrem de importanta. Cel mai mult se castiga din dorinta de a avea oamenii langa tine, oameni care impartasesc aceeasi viziune ca si tine. Este un proces amplu, dar care necesita o atentie sporita. In acest aspect, noi am fost OK, in prezent fiind o echipa foarte solida”, mai spune tanarul antreprenor.

Cei trei actionari ai Appscend, toti in varsta de 26 de an, sunt absolventi ai Facultatii de Electronica din cadrul Politehnicii. La acestia se adauga, ca actionar minoritar, Peter Barta, director executiv al Fundatiei Post Privatizare, care a investit cateva zeci de mii de euro in proiect.

“Partea de comunicare este poate cel mai important aspect. Strict vorbind de businessul nostru, am comunicat mai mult la lansarea start-up-ului, insa niciodata nu am avut o strategie de comunicare planificata, orientata catre pietele internationale. Un model foarte bun de comunicare este stabilirea relatiilor prin intermediul postarilor pe diferite suporturi media (bloguri/retele de socializare”, sustine Sebastian Vaduva.

Citeste si: Ce lectii au invatat creatorii primei platforme mobile pentru aplicatii iOS si Android din Romania? [VIDEO]

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri