5 / 6

Magazin online de bricolaj, cu servicii de consultanta

Magazine offline de bricolaj se gasesc in aproape orice oras mare, insa de cele mai multe ori acestea dezamagesc pe zona de consultanta, fie pentru ca au prea putini consilieri pe raion, fie pentru ca modelul de business nu pune pret pe consilierea clientilor.


Insa, un magazin online de bricolaj isi permite sa ofere consiliere si sfaturi personalizate fiecarui client, iar aceasta afacere care sa imbine simplitatea comenzilor online si consultanta oferita gratuit pentru diversele probleme ale clientilor poate sa devina foarte profitabila.


Daca vreti sa lansati un magazin online de bricolaj, care sa ofere si consultanta, aveti nevoie in primul rand de un site si, in functie de cat de complex va doriti sa fie, de o investitie de la cateva sute de euro pana la cateva mii de euro. Intr-o afacere cu o importanta componenta de consultanta, trebuie sa va inconjurati de angajati dedicati, proactivi si care sa poata oferi rapid sfaturi pentru problemele clientilor legate de renovare, dar si design interior.


Detalii, sfaturi si indicatii pretioase - in acest articol

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri