3 / 5

“Nu am plecat la drum cu un business plan sau un cashflow”

“In ziua deschiderii (n.r. – 20 septembrie), sala a fost plina pana la refuz. Desi nu am plecat la drum cu un bussines plan sau un cash flow, la prima vedere va avea un mare succes”, a mentionat Micu, afirmand ca nu se astepta la un numar de 180 de persoane, venite din Brasov, Cluj, Bucuresti sau Sf. Gheorghe.

Cheltuielile lunare, incluzand chiria salii si personalul de intretinere, au fost estimate la 1.800 de euro, veniturile urmand sa provina in principal din abonamente, dar si cursuri de initiere, inchirieri echipament si consumatia la bar. Exceptand abonamentele, activitatile vor insuma circa 500 de euro lunar, dupa primele estimari.

Abonamentele se fac in functie de numarul de intrari. Pentru o intrare se percep 15 lei, pentru 4 intrari 50 de lei, pentru 8 intrari 70 lei, iar pentru acces nelimitat 90 lei (in jur de 27 de euro).

“Estimam un numar de 100 de abonati lunar si o cifra de afaceri de 40.000 de euro pentru primul an de functionare”, a spus managerul proiectului.

Acesta apreciaza ca veniturile lunare vor urca la maxim 3.500 de euro, obtinandu-se un profit de 1.200-1.700 de euro pe luna. Astfel, investitia va fi recuperata intr-un interval foarte lung de timp, Micu mentionand ca “sala nu a fost destinata profitului”, fapt adus in discutie si anterior.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri