4 / 6

Curierul – modalitatea preferata de livrare a cadourilor

Potrivit lui Sorin Ciurca, modalitatea cea mai optima de livrare a cadourilor este curieratul: “Am incercat cam tot ce se poate in ceea ce priveste livrarea si aici ma refer la firmele de curierat rapid. Pana la urma am gasit o firma care a fost si a ramas, pana in prezent, foarte serioasa in domeniul coletariei. In principal, lucram cu acestia, dar si cu Posta Romana, care nu ofera servicii foarte bune, insa ne ajuta sa patrundem in zonele unde curierul rapid nu ajunge – sate sau comune”.

Ca si metoda de plata, GiftLand ofera clientilor posibilitatea de a alege intre Ramburs, Transfer Bancar si Plata Online, cele mai uzuale servicii de plata ramanand cele Ramburs (peste 90%).

Compania FunGift lucreaza doar cu Fan Courier, care este, in opinia lui Ciocan, cea mai buna agentie de curierat, si cu Ager Expres. Magazinul online de cadouri a renuntat la serviciile Postei Romane in urma cu doi ani.

“Cea mai sigura metoda de livrare este, in acest moment, curierul rapid si intentionam ca in cel mult doi ani sa dezvoltam propria noastra retea de curierat”, sustine PR-ul Executiv al Cadouri.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri