5 / 6

Planuri de viitor pentru magazinele de cadouri online

In 2009, FunGift are in plan lansarea site-ului cosuricadou.ro, cat si a unui portal de cadouri pentru barbati. Site-ul se va promova, in continuare, doar in spatiul online, prin bannere cu oferte promotionale postate pe pagina sa de Internet, pe portalurile de divertisment sau pe bloguri, dar si prin newsletter-ele trimise utilizatorilor.

In ceea ce priveste magazinul GiftLand, acesta are de gand sa renunte definitv la serviciile Postei Romane si sa introduca un procesator de carduri de pe plan national, care sa usureze sistemul de plata a cadourilor si sa elimine problemele care apar din cauza faptului ca procesatorul este din alta tara.

In 2009, GiftLand va incepe sa creeze oferte speciale si pentru persoanele juridice, de tip corporate, intrucat, pana acum, aceasta nisa nu a fost indeajuns exploatata, dupa cum arata administratorul magazinului.

Cadouri.ro isi mentine pozitia pe piata si vrea sa faca bani strict din cadourile vandute: “Ca si pana acum, magazinul nostru se va mentine, si va vinde doar cadouri. Politica noastra este foarte clara in privinta publicitatii pe site, ne promovam doar pe alte site-uri si platim pentru acest lucru. Singura sursa de venit ne dorim sa fie cadourile vandute”, conchide Dora Patrascu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri