3 / 4

Nuntalive.ro – singurul canal tv online de preluare a nuntilor in direct pe Internet din lume?

La o simpla cautare pe Google, vom descoperi site-uri care ne arata fragmente filmate la o nunta sau portaluri care au fost special create pentru a promova conceptul de cerere in casatorie online. Insa, asa cum spune si Adrian Dinescu, “nu stiu sa mai existe in lume un canal tv online de preluare si transmisie a nuntilor in direct pe Internet”.

Referindu-se la acest proiect, directorul Show Time Production spune ca la baza realizarii Nuntalive.ro nu a stat nici un model care sa-l inspire. La fel s-a intamplat si cu site-ul evenimentelive.ro, un concept similar primului mentionat, insa care transmite tot felul de evenimente.

Asadar, dupa cum arata Dinescu, proiectul nuntalive.ro este unul unic, care nu mai are concurenta pe piata.

Numarul celor care apeleaza la serviciile furnizate de www.nuntalive.ro difera, astfel ca, asa cum era de asteptat, in week-end se inregistreaza cele mai multe solicitari, In plus, zonele din care majoritatea clientilor provin sunt diferite. Totusi, in Bucuresti si Oltenia s-au inregistrat cele mai multe cereri, explica initiatorul proiectului.

Legat de planurile pe care le are acesta cu Nuntalive.ro, in viitorul apropiat se doreste ca numarul de evenimente transmise simultan sa creasca de la cate sunt difuzate in direct in momentul de fata si sa se dezvolte filiale in intreaga tara.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri