2 / 4

Primii doi clienti au adus firmei de catering 30.000 euro

Primii clienti au fost Man Trucks si Adevarul. La aceste evenimente, salt&pepper a oferit serviciile sale unui numar de peste 2.000 persoane, astfel: 900 participanti la relansarea ziarului Adevarul din Capitala, 250 persoane participante la lansarea Man Trucks in Brasov si 1.360 in Bucuresti.

In ceea ce priveste tipul de clienti targetat, salt&pepper vizeaza clientii care provin din mediul urban, care au studii medii si superioare, venituri/bugete medii si mari.

“Targetul nostru principal intelege si isi doreste sa se bucure de arta culinara. Intelege si apreciaza importanta prezentarii preparatelor. Stie ca amanuntele inseamna totul uneori. Tinta secundara este iubitorul de arta. Isi permite sa organizeze o petrecere pentru prieteni, la care sa le delecteze gustul si privirea cu un spectacol culinar. Este deschis la nou, curios si ancorat in trend”, sustine fondatorul agentiei de catering.

Printre cele mai importante strategii aplicate de firma de catering se inscriu permanenta reinvestire a profitului, asocierea numelui salt&pepper cu evenimente reprezentative pentru tipul de target propus (sponsorizarea Festivalului de Jazz, lansarea programului Friends of MNAC) si comunicarea atributelor unice prin prezentarea originala a bufetului.

“Ideea de la care pornim cand avem un eveniment este aceea ca un client si un potential client sa ne poata recunoaste atunci cand vad bufetul aranjat de noi, sa vada marca salt&pepper in el”, spune Bogdan Ciubotariu.

Firma de catering are o baza de 2.000 de preparate si poate sustine evenimente de 3.000 de persoane cu logistica specifica: mese, scaune, fete de masa, transport, aranjamente florale. Productia este proprie, iar ca logistica se foloseste doar sticla securizata (pahare), portelanul, bambusul, marmura (platouri) si inoxul (tacamuri, platouri). Materia prima este achizitionata de la diversi furnizori, Metro, Selgros, Solutions 4 restaurants, Intertrade, Nordic etc.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri