4 / 5

Despre Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a fost creata in 1997 de un grup de absolventi ai unui MBA al SNSPA, impreuna cu cativa profesori. Dorinta membrilor fondatori a fost aceea de a promova o cultura manageriala moderna in toate domeniile societatii si de a integra valorile romanesti in circuitul valorilor occidentale.

Organizatia este o retea profesionala cu membri in toate regiunile tarii si cu diverse conexiuni in Europa si Statele Unite ale Americii. In cei 12 ani de existenta, FNTM a desfasurat activitati in domeniul educatiei permanente, al initiativelor antreprenoriale, al relatiilor de afaceri si parteneriatelor internationale. De la infiintarea sa si pana in prezent, fundatia a organizat peste 200 de sesiuni de pregatire si evenimente, la care au participat peste 5.000 de manageri din sectorul privat sau public aflati pe diverse pozitii manageriale.

'In momentul fondarii nu cred ca am avut imaginea a ceea ce se va intampla peste 10 ani. Atunci speram sa fie mai multa democratie, economie de piata, competenta si responsabilitate. Intre timp, am intrat in NATO si in Uniunea Europeana, managerii romani au inceput sa detina pozitii cheie in multe companii multinationale, au dezvoltat afaceri de succes. Iar noi credem ca am contribuit la aceste lucruri', incheie Marius Bostan.

Durata de implementare a Rural-Manager este de 16 luni, incepand cu 1 ianuarie 2009, iar regiunile tinta ale proiectului sunt: Regiunea Nord-Est (judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui), Regiunea Centru (judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu) si Regiunea Sud-Est (judetele Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Tulcea, Constanta).

Initiatorii acestui proiect au in plan crearea unui fond de investitii care sa contribuie la dezvoltarea de afaceri dupa finalizarea Rural-Manager.

Rural-Manager este implementat de FNTM, in calitate de lider al consortiului, in parteneriat cu organizatiile Centrul de Training si Dezvoltare al Asociatiilor Angajatorilor din Bavaria - bfz gGmbh, Siveco si Asociatia Euro < 26.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri