1 / 4

Pasiunea si timpul - investitia initiala in afacerea Vision Consulting

La baza demararii acestei afaceri a stat pasiunea si timpul dedicate de catre cei doi actionari ai companiei, Geanini Stavre si Catalina Mariuta, ambii masteranzi de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale.

“Constientizand ca nu vom putea fi tipul psihologului de cabinet, si ca putem lucra cu oamenii si din alta postura, facand lucruri interesante si incitante, atat pentru participanti cat si pentru noi, ne-am gandit sa oferim programe personalizate in care partea de ‘fun’ sa se imbine cu cea de invatare si asimiliare”, isi aminteste Stavre.

Treptat, in acest business au fost investiti circa 60.000 euro, bani care s-au orientat catre partea de logistica, in aparatura electronica, foto-video, auto, cursuri, echipamente alpinism, mobilier.

Dupa primul an de activitate, compania a realizat o cifra de afaceri de 10.000-15.000 euro, iar in 2008 a inregistrat afaceri de aproximativ 250.000 euro.

Dat fiind faptul ca bugetele dedicate activitatilor de teambuilding au scazut substantial, ca urmare a evolutiei negative din piata, Vision Consulting estimeaza obtinerea unei cifre de afaceri echivalenta cu cea a anului trecut in 2009, la o marja de profit de 25-30%, la fel ca in anul precedent.

“Diversificarea ofertei – teambuilding, training corporate, cursuri open si sesiuni de dezvoltare personala – este unul din factorii care vor influenta evolutia marjelor de profit”, mentioneaza Geanini Stavre.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri