3 / 4

Programe cu tarife de la 50 la 150 euro/persoana

Vision Consulting ofera programe de teambuilding diverse, de la cele de o zi, care se desfasoara langa Bucuresti si cuprind jocuri de echipa, tir cu arcul si cu pusca, zbor cu avionul usor, motoparapanta si motodeltaplan, cu masa sub forma unui pranz campenesc, cum este Eagle Team, pana la activitati de teambuilding organizate in Delta.

Eagle Team este un program de o zi, pretabil echipelor mai mici de 20 de persoane. Alte programe pe care le organizeaza compania sunt Comoara Lui Motoc (imbinare de activitati de echipa, adventure, miscare in aer liber, orientare, comoara), Enigmele Micului Paris (program ce se desfasoare in Bucuresti si reprezinta un mix de cultura si spirit de echipa, cu locuri istorice si povesti misterioase), Echipa 007 (activitai extreme), Festivalul de Film ( participantii realizeaza un film–scenariu, distributie, regie, costume–indrumati de un regizor), Team Building prin Dans, Rafting, Speologie, Regata cu Veliere, Echitatie.

Teambuilding-urile organizate de echipa lui Stavre si a Catalinei Mariuta imbina activitati "adventure" cu jocuri de echipa, sunt amuzante, dar si instructive. In plus, acestia ofera organizarea totala a evenimentului: cazare, transport, dj, activitati teambuilding, filmare, formatii, animatori.

Caracteristica principala a programelor companiei de teambuilding este creativitatea, dupa cum spune reprezentantul Vision Conulting, intrucat “ne-am propus ca in fiecare luna sa avem un program nou. Noi nu oferim simple activitati adventure sau jocuri de echipa, ci oferim un concept de teambuilding, adaptat echipelor cu care lucram. Nu oferim premii si diplome standard, ci personalizate cu poze din evenimentul respectiv.”

Echipa Vision Consulting este formata din traineri cu diverse arii de expertiza, pasionati de oameni si responsabili pentru angajamentele asumate.

Tarifele operate difera in functie de numarul de participanti, de locatia aleasa, de activitatile desfasurate in cadrul teambuilding-ului, precum si de numarul de zile, si poate ajunge la 50–150 euro/persoana.

Printre clientii firmei de teambuilding se numara Cosmote, Raiffeisen Bank, BNP Paribas, Nestle, Philip Morris, Romtelecom, Oracle, Samsung, Renault, RTC, Unicredit, Generali, P&G, BancPost si altii.

Compania are 6 angajati si 23 colaboratori permanenti (traineri si facilitatori teambuilding).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri