2 / 4

Locatie proprie in zona montana si deschiderea unei agentii de turism

Investitiile in acest an se vor rezuma la promovare si marketing pentru cursurile open, corporate si teambuilding. “Vrem sa avem si o locatie proprie intr-o zona montana”, adauga el.

Echipa Vision Consulting a fost multidisciplinara inca de la inceput, conform spuselor actionarilor companiei: “Nu credem in persoana multilateral dezvoltata. In echipa noastra, cursurile s-au facut cu traineri, catararea pe munte cu monitori de alpinism, teatru cu actori, petrecerile cu DJ, filmul cu regizori. Am investit si reinvestit in instruirea noastra si in conceperea noilor programe si activitati promovate”, povesteste actionarul firmei de training si teambuilding.

Cand au infiintat aceasta companie, Stavre si Mariuta aveau deja cateva programe conturate si un grup de colaboratori entuziasti si deschisi ideii. Apoi, Vision Consulting si-a promovat serviciile in randul agentiilor de turism si prin tehnica bine cunoscuta a "word of mouth", prin prieteni care lucrau in diverse companii.

Tot astfel au venit si primele contracte – de la agentii sau cunostinte. “La momentul acela nu erau foarte multe firme de teambuilding, conceptul in cauza gravita mai mult in jurul unor iesiri la munte cu colegii”, rememoreaza Stavre.

In prezent, in schimb, exista firme care ofera o intreaga gama de servicii si programe integrate si personalizate, la fel cum fac si cei de la Vision Consulting.

“Nu sunt foarte multe de calibru si care conteaza (cum este cazul Ascendis, Team Zone, Smartbox). Sunt multe firmulete care ofera doar activitati outdoor si adventure (paintball, offroad, tir, catarare, rapel) sau agentii de turism care fac si teambuilding, dar pe care nu le-as include in acelasi domeniu cu al nostrum”, spune seful firmei de teambuilding.

Pentru training open, Vision Consulting concureaza cu rivali de un alt calibru si amploare, printre care se numara Team Zone, Smartbox, Skill Team, Extreme Training, Compass, adauga el.

Din toamna acestui an, Stavre are in plan deschiderea unei agentii de turism care sa completeze pachetele de servicii de teambuilding pe care le ofera deja compania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri