2 / 4

Air France KLM: Pasagerii vor confort la zboruri intercontinentale

In Romania, cele mai solicitate destinatii lung-curier deservite de Air France KLM sunt cele din America de Nord, grupul detinand aproximativ 30% cota de piata pe segmentul business class catre aceste destinatii.

Cele mai des solicitate destinatii pentru clasa de business sunt cele intercontinentale.

Pretul unui bilet la clasa de business catre Amsterdam sau Paris este de aproximativ 1.300 de euro.

Air France a demarat la sfarsitul anului trecut echiparea cabinelor Business Class cu un scaun mai confortabil. La trei luni dupa introducerea lui, 97% dintre pasagerii chestionati au apreciat confortul oferit de noul scaun in pozitia de dormit ca fiind bun spre excelent, iar 95% dintre acestia l-ar recomanda. Pana in vara acestui an 26 de aparate vor fi dotate cu noul scaun la Clasa de Business.

De asemenea Air France a introdus o oferta mai variata de meniu si servicii imbunatatite pentru fiecare etapa a calatoriei.

"In baza studiilor care au relevat o necesitate crescuta in randul pasagerilor pentru mai mult confort, KLM a decis sa introduca Business Class si pe zborurile europene, incepand cu luna martie 2011. Aceasta ofera pasagerilor mai mult spatiu si confort, servicii de catering la calitatea unui restaurant de top, prioritate atat la imbarcare, cat si la destinatie, precum si flexibilitate sporita la rezervarea zborului", a declarat Emanuela Ghyka, director de marketing si comunicare al Air France KLM.

La business class pasagerii au un pat de aproximativ 2 metri lungime si peste 60 cm latime si spatiu fix pentru sprijinirea picioarelor.

In luna ianuarie 2011, traficul de pasageri inregistrat de AF KLM a crescut cu 4,8% iar in luna februarie a inregistrat o crestere de 4,9% fata de perioada similara a anului trecut. Pentru vara acestui an Air France KLM isi propune o crestere a capacitatii de transport cu 5,7% fata de vara anului trecut - vor fi introduse 8 noi rute catre retelele din Asia, America si Africa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri