3 / 4

Austrian Airlines: Cererea pentru clasa business este in crestere

Cererea de calatorie pe segmentul de business al Austrian Airlines este in crestere comparativ cu anul trecut, in special pentru cursele pe distanta lunga. Tendinta este valabila si pentru zborurile europene, dar nu la fel de puternic.

"In general, am constatat o crestere a numarului de calatori la clasa business, mai ales odata ce am depasit criza economica din anii trecuti. Cu toate acestea, fara indoiala, comportamentul clientilor s-a schimbat. Pasagerii au devenit din ce in ce mai sensibili la pret si in acelasi timp dau dovada de o mai mare flexibilitate in alegeri decat pana acum. Pasagerii business prefera zborurile operate dimineata sau seara", au precizat reprezentantii companiei Austrian Airlines.

Preturile Austrian Airlines pentru o cursa Bucuresti-Berlin cu escala la Viena pornesc de la 203 euro la clasa economica si 1.103 euro la clasa business.

Biletele business Austrian Airlines ofera oamenilor de afaceri acces in saloanele speciale de asteptare si zonele de relaxare, un proces de check-in dedicat si mai rapid, posibilitatea de transport a unui bagaj mare, mai mult confort si o oferta mai buna de catering, servicii suplimentare la boardul aeronavelor, acumularea de mile bonus in cadrul programului Miles & Mores, si beneficii extinse si optiuni mai flexibile pentru schimbarea detaliilor de rezervare sau rambursari.

In primele doua luni din an 1,3 milioane de pasageri au calatorit cu Austrian Airlines, la fel ca si anul trecut. "Criza din Japonia si Orientul Mijlociu ne-a afectat usor evolutia din acest inceput de an", au spus oficialii Austrian Airlines.

Austrian Airlines este specializat in trafic intre regiunile de Est si Vest. Cu 46 de destinatii, Austrian Airlines opereaza in cel mai important nod de legatura din regiunea Europei Centrale si de Est - in Viena.

Austrian Airlines are o prezenta puternica in Ucraina, de exemplu, cu un total de 6 destinatii – Dnepropetrovsk, Donetsk, Kharkov, Kiev, Liov si, prin parteneriatul cu compania Ukraine International Airlines, Odessa – si alte 5 destinatii in Rusia – Krasnodar, Moscova, Rostov, Sochi si Sankt Petersburg.

Austrian Airlines opereaza, in total, 10 zboruri de cursa lunga, 7 dintre acestea sunt in Asia, iar 3 in America de Nord. Impreuna cu partenerul United Airlines pasagerii Austrian pot calatori catre destinatiile din America de Nord.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri