2 / 4

City break-uri in principalele orase europene

In 2011, romanii aleg city break-uri in principalele orase europene si pe litoral, arata Javier Garcia Del Valle (foto), vicepresedinte executiv al Happy Tour Group. Anul acesta, 1 mai va fi intr-o duminica, astfel incat oficialul Happy Tour nu crede ca numarul cererilor pentru aceasta data il va depasi cu mult pe cel inregistrat anul trecut.

"Anul acesta nu am avut solicitari pentru vacante care sa combine intr-o singura rezervare atat Pastele, cat si 1 mai, insa exista mereu posibilitatea de a organiza vacante de grup si individuale. Tarifele pot sa fie mai mici de 500 euro, dar acest lucru depinde de fiecare destinatie in parte si de tipul de servicii solicitat", explica Javier Garcia Del Valle.

De aceeasi parere sunt si reprezentantii agentiei de turism Perfect Tour, care arata ca, anul acesta de 1 mai, predomina ca numar weekend-urile pe litoralul romanesc si bulgaresc si pachetele de city break, cererea de vacante fiind relativ asemanatoare cu cea de anul trecut.

Segmentul de clienti vizat de Perfect Tour este cel format din clienti cu venituri medii si peste medii, insa agentia are in oferta si cateva pachete la preturi mai mici de 500 euro pentru perioada aprilie - mai, in Creta, Rhodos, Antalya sau Palma de Mallorca. Preturile pachetelor pornesc de la 139 euro/persoana/7 nopti pentru Creta la 399 euro/persoana/6 nopti pentru Mallorca.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri